Volg ons op
Volg ons op Facebook


Bijgewerkt op
15-11-2017

Verkoop kerstartikelen is begonnen


Op de afdeling Huishoud is de verkoop van kerstartikelen begonnen. De afdeling heeft een metamorfose ondergaan. Het grootste gedeelte van de reguliere artikelen wordt een paar weken niet verkocht, maar heeft plaats gemaakt voor een enorm aanbod van kerstartikelen. U treft er aan: veel kunstkerstbomen, een groot aanbod kerstverlichting, honderden kerstballen in alle kleuren, kerstkransen, slingers, kaarsen, kandelaars, glazen, bekers, kerstbeelden, kerstgroepen, kerstblikken, kersttafelkleden etc., etc. Ook zijn er spullen om kerststukjes te maken. Eigenlijk veel te veel om hier allemaal te noemen. Elke woensdag en zaterdag na 4 november zal deze afdeling worden aangevuld tot op=op.Ook een aantal andere afdelingen zullen artikelen verkopen in het teken van de kerst
.
In de Muziekdoos en ook op een speciale "muziek"kersttafel vindt u weer een groot aanbod van vele kerst-cd’s, -LP’s, -singles en natuurlijk ook de mooiste kerstfilms op DVD.
>

In de Koffiecorner kunt u een heerlijk kopje koffie drinken en we verkopen daar ook prachtige kerstkaarten.

Kom daarom gezellig even langs en neem de tijd om een keuze te maken. Door te winkelen bij ons, koopt u mooie geschenken en houdt u de kosten laag. Alles maar dan ook werkelijk alles wat er voor Kerstmis nodig is kunt u voor een lage prijs aanschaffen bij Kringloopwinkel Op Dreef, gevestigd aan de Kagerdreef 90 te Sassenheim.

De winkel is open:


op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur

op woensdag van 13.30 tot 16.30 uur.