Volg ons op
Volg ons op Facebook


Bijgewerkt op
27-12-2017
De Winkel


Hieronder vind u informatie over de winkel zelf:

Locatie en plattegrond


Naam: Kringloopwinkel Op Dreef
Adres: Kagerdreef 90
Plaats: 2172 HM  Sassenheim

Routebeschrijvingen
Vanuit Lisse via de N208 neemt u de derde afslag op de rotonde naar N208\Van Pallandtlaan richting Sassenheim. Op de N208\Van Pallandtlaan slaat u na 340 m rechtsaf naar de Parklaan. Op de Parklaan slaat u bij de stoplichten linksaf en rijdt u de Kerklaan in. Via Lindelaan en Kagertuinen bereikt u een T-splitsing met de Kagerdreef. U gaat rechtsaf en aan de linkerzijde treft u na ongeveer 150 m Kringloopwinkel Op Dreef aan.

Vanuit Amsterdam rijdt u richting Sassenheim. U neemt rijdende op de A44 de afslag Noordwijkerhout/Sassenheim-Centrum. Neem de eerste afslag op de rotonde naar de N208 en volg de aanwijzingen Sassenheim. Op de N208 slaat u na 1040 m linksaf naar de Parklaan. Op de Parklaan slaat u bij de stoplichten linksaf en rijdt u de Kerklaan in. Via de Lindelaan en de Kagertuinen bereikt u een T-splitsing met de Kagerdreef. U gaat rechtsaf en aan de linkerzijde ziet u na ongeveer 150 m Kringloopwinkel Op Dreef.

Vanuit Den Haag rijdt u op de A44 richting Leiden/Amsterdam bij aansluiting Sassenheim (5) neem rechter rijstrook van A44\Rijksweg A44, verder op Rijksstraatweg volg aanwijzingen Sassenheim/Voorhout-Oosthout. Op Rijksstraatweg na 730 m. rotonde neemt u de eerste afslag op de rotonde naar Rijksstraatweg richting Sassenheim. Op Hoofdstraat na 2070 m. rechts afslaan naar de Parklaan en op Parklaan na 410 m. rechts afslaan (eerste weg na de stoplichten) naar de Menneweg. Op Menneweg na 320 m links afslaan naar de Kagerdreef. Na ongeveer 500 m is aan de rechterzijde Kringloopwinkel Op Dreef.


Bezoek voor een deur-naar-deur routebeschrijving routenet.nl.

Openingstijden


Kringloopwinkel Op Dreef is alleen op de volgende tijden geopend:

woensdag13:30 uur - 16:30 uur
zaterdag10:00 uur - 16:00 uur

Op zaterdag 23 december 2017 geopend.
Op zaterdag 30 december 2017 geopend.

Afwijkende Openingstijden


Op woensdag 27 december 2017, gesloten.
Dit is de dag na de beide kerstdagen.

Telefoonnummers


Het telefoonnummer van Kringloopwinkel Op Dreef is: 0252 - 21 62 88.

De telefoon is altijd aangesloten op een antwoordapparaat

Ophalen goederen


Het ophalen van grote goederen vindt in het algemeen plaats op dinsdagmiddag en woensdagochtend. Indien het aanbod van goederen daartoe aanleiding geeft, kan van deze dagen worden afgeweken.

Het ophalen van goederen kan alleen na telefonische afspraak.

Het telefoonnummer van de Kringloopwinkel Op Dreef is 0252 - 21 62 88.
De telefoon is altijd aangesloten op een antwoordapparaat.
U hoeft alleen uw naam, telefoonnummer en plaatsnaam in te spreken op het antwoordapparaat, u wordt dan zo snel mogelijk teruggebeld.

Inleveren goederen


Kagerdreef 51A (gymlokaal)
  • alleen tijdens de openingstijden van Kringloopwinkel Op Dreef
Goederen die in het depot van Kringloopwinkel Op Dreef, Kagerdreef 51a, zijn ingeleverd, worden te koop aangeboden op verschillende afdelingen in Kringloopwinkel Op Dreef, Kagerdreef 90. In Kringloopwinkel Op Dreef worden goederen van zeer uiteenlopende aard verkocht. Wij ontvangen dus graag allerlei verschillende goederen.

Goederen die niet worden mee- of aangenomen zijn:
Orgels, zonnebanken, encyclopedieŽn, computer beeldschermen, TV's, stalen bureaus, aanhangwagens, vouwwagens, lampen zonder snoer/stekker.

Voor pianoís, tafeltennis-, pool-, en biljarttafels moet eerst even overleg worden gepleegd met de Meubelafdeling.

Voordat u deze goederen bij ons inlevert moet u zich wel bedenken of deze goederen ook weer verkoopbaar zijn, dat wil zeggen dat de goederen in redelijke staat verkeren.
Wij verzoeken u om goederen die stuk zijn, waarvan onderdelen ontbreken of in een zodanige staat van slijtage verkeren dat deze goederen normaliter niet voor de verkoop geschikt zijn, niet bij ons in te leveren. Dit geeft ons nodeloos veel extra werk bij het uitzoeken en sorteren.
In dit verband moet wel worden opgemerkt dat voor oude (antieke) voorwerpen en artikelen (bijv. speelgoed, schilderijen, curiosa) de eerdergenoemde criteria soms niet opgaan.

De ingeleverde kleding wordt NIET in Kringloopwinkel Op Dreef verkocht, maar wordt na te zijn uitgezocht en gesorteerd, naar RoemeniŽ en OekraÔne gestuurd.